VÅRE BEHANDLINGER

Vi tilbyr både allmenntannleger, implantatprotetikk og spesialist i endodonti (rotfylling). Ingen pasienter er like, og vi sørger for at du får behandlingen du trenger og ønsker.


Allmenntannleger

Anne-Christel Rebni, Turid Småge og Marianne Standal er alle allmenntannleger hos oss. Vi utfører de fleste typer tannbehandlinger: fyllinger, kroner, broer, estetisk behandling, bleking samt puss og rens i forbindelse med årskontrollen. Alle behandlinger blir utført så behagelig og smertefritt som mulig.


Implantatbehandling

Anne-Christel Rebni er godkjent for å gjøre implantatprotetikk på folketrygdens regning, og samarbeider med spesialister i oral kirurgi der det er nødvendig.


Spesialist i endodonti

Øyvind Kristoffersen er spesialist i endodonti. Behandlingen er stort sett smertefri, og de fleste av våre pasienter er overrasket over hvor greit inngrepet går.

Kort fortalt dreier endodonti seg om å forebygge og behandle betennelser og infeksjoner i nerven og vevet rundt rotspissen på tannen. På folkemunne kalles faget vårt rotfylling, som betyr at vi behandler tannens indre (pulpa) og umiddelbart omliggende strukturer.


Rotfylling av en tann gjøres fordi nerven i tannen er skadet eller død som følge av en bakterieinfeksjon. Årsak til nerveskaden er at det har kommet bakterier inn i tannens indre (pulpa), vanligvis grunnet et hull eller en sprekk i tannen.

Rotfylling består i at nerven og bakterier fjernes inne i tannen. Kanalene hvor nerven har vært renses ut, skylles og fylles så igjen med et tett materiale.

Noen ganger er det behov for et kirurgisk inngrep for å fjerne rotspissbetennelsen.

Har du en tann som krever rotfylling, eller har spørsmål om hvordan behandlingen foregår, vennligst ta kontakt med oss.


VÅRE PRISER

Trykk på knappen under for å se prislisten vår. Ved større behandlinger vil vi sette opp et skriftlig prisoverslag.